Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚ:αδέσποτα σκυλιά αποπειράθηκαν να φάνε περιπτερά στην Άρτα

Ένα ιδιαίτερο και συγκλονιστικό γεγονός συνέβη χθες το βράδυ στην πόλη της Άρτας.Αγέλη πεινασμένων αδέσποτων σκύλων που περιπλανιούνται καθημερινά στο κέ
ντρο της πό
λης επιτέθηκαν σε άτυχο περιπτερά προκειμένου να ικανοποιήσουν τις διατροφικές τους ανάγκες.

Έντρομοι όσοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό αντίκρισαν οχτώ αγριεμένα σκυλιά να κατασπαράζουν λυσσαλέα τον άτυχο άνδρα ο οποίος όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες ούρλιαζε σα δαιμονισμένος.

Οι κάτοικοι της περιοχής έφτασαν εσπευσμένα να βοηθήσουν και μετά βίας γλίτωσαν το θύμα από το θάνατο.

Ο άτυχος περιπτεράς διακομίστηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο με πολλαπλά σοβαρά τραύματα, και οι γιατροί χαρακτηρίζουν τη κατάσταση της υγείας του κρίσιμη αλλά σταθερή.

<<Άλλο ένα περιστατικό βίας ως αποτέλεσμα της βάρβαρης και ανθρωπιστικής κρίσης που ζούμε είχαμε στη περιοχή μας. Πλέον ο κόσμος δεν έρχεται στις ταβέρνες και τα αδέσποτα σκυλιά δε τρώνε τα αποφάγια που άλλοτε τα τάιζαν οι πελάτες μας. Ως εκ τούτου πάνω στη πείνα τους προσπάθησαν να φάνε τον δύσμοιρο περιπτερά>> Δήλωσε στον ανταποκριτή μας Βαλέριο Σκαρλάτο ο κ. Βασίλης Γριβιδελάκης ιδιοκτήτης ταβέρνας.

Παράλληλα το θέμα έχει ευαισθητοποιήσει διάφορους κοινωνικούς φορείς, και έρανοι ενίσχυσης με στόχο τη συλλογή τροφής προγραμματίζονται στη πόλη προκειμένου να δοθεί μια "χείρα βοηθείας" στα κακόμοιρα αυτά σκυλιά.

<<Η δράση αυτή δε πρέπει να περιοριστεί μόνο στη πόλη μας, αλλά να γίνει πραγματικότητα και σε όλη την Ελλάδα. Τα ζωντανά πλάσματα χρειάζονται τη βοήθειά και την αλληλεγγύη μας>> τόνισε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Βιρβιλιτσάκη αριστούχος μαθήτρια της δευτέρας λυκείου.

Ευχόμαστε στον άτυχο περιπτερά και στην οικογένεια του περαστικά και καλή ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα γερός και δυνατός πίσω στην επιχείρησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου