Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Στίβεν Σιγκάλ

Ποιος θα το φανταζόταν ότι ο άλλοτε παντοδύναμος και ακαταμάχητος πολεμιστής, ο άνθρωπος που κατάφερνε με ένα μικρό εξάσφαιρο πιστολάκι να ισοπεδώνει
μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πολυπληθείς συμμορίες κακοποιών, θα έπεφτε εν τέλη θύμα ξυλοδαρμού σε PUB της Νέας Υόρκης.

Και όμως έγινε κι αυτό. Ο γνωστός ηθοποιός καθόταν και απολάμβανε τη μπίρα του σε μια PUB όπως προαναφέρθηκε ήδη, και δυστυχώς για τον ίδιο προκάλεσε τον εκνευρισμό κάποιου διαταραγμένου όπως όλα δείχνουν θαμώνα του εν λόγω καταστήματος.

Ο δράστης όταν αντιλήφθηκε πως δίπλα του καθόταν ο Στίβεν Σιγκάλ του επιτέθηκε και στη κυριολεξία τον έκανε μαύρο στο ξύλο.

Ναι καλά ακούσατε.Μάλιστα χρειάστηκε να επέμβουν όλοι οι πελάτες καθώς και οι υπάλληλοι του καταστήματος προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

Γέλιο προκάλεσαν οι δηλώσεις του δράστη στους αστυνομικούς:
"Είχα βαρεθεί να βλέπω τον κ.Σιγκάλ να δέρνει έτσι για πλάκα όλο το κόσμο.Ποιός νομίζει πως είναι επιτέλους?Όταν τον είδα να κάθεται δίπλα μου δεν άντεξα και του επιτέθηκα, και δε μετανιώνω."Από την αντίπερα όχθη στάση σιωπής κράτησε και δε πήρε θέση επί του θέματος ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος για προληπτικούς λόγους οδηγήθηκε στο νοσοκομείο δίχως να του διαγνωστεί κάτι το ανησυχητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου