Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Νεαρή κοπέλα απειλούσε να πέσει απο το μπαλκόνi της στη Δράμα

Συγκλονιστικές σκηνές ερωτικού δράματος εκτυλίχθηκαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε γειτονιά στ
η πόλη της Δράμας. Πιο συγκεκριμένα η 23 χρονών Μυρτώ εθεάθη στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου συγκατοικεί με το αγόρι της να απειλεί κλαίγοντας και ουρλιάζοντας πως θα πέσει στο κενό, δίνοντας μ' αυτό το τρόπο πρόωρο τέλος στη δύσμοιρη ζωή της.

Για του λόγου το αληθές τα κίνητρα που ώθησαν την 23χρονη να οδηγηθεί σ' αυτή την επιπόλαια απόφαση, ήταν ένα αίτημα φιλίας στο facebook που έστειλε ο σύντροφος της σε μια όμορφη φίλη της.

Τα συνταρακτικά γεγονότα ξεκίνησαν όταν η δύσμοιρη Μυρτώ δέχτηκε τηλεφώνημα από την όμορφη φίλη της προκειμένου να την ενημερώσει για το αίτημα φιλίας που δέχτηκε.

Η 23 χρονη έντρομη και αναστατωμένη δε μπορούσε να πιστέψει το  τι πραγματικά είχε συμβεί, και όντας έξαλλη ζητούσε απεγνωσμένα εξηγήσεις από τον σύντροφό της.

<<Εγώ ρε συ απλά πάτησα το κουμπί "προσθήκη στους φίλους"Πραγματικά δεν είχα πρόθεση για κάτι διαφορετικό και το τόνισα επανειλημμένα στη Μυρτώ. Όμως αυτή επέμενε να θεωρεί με απόλυτη σιγουριά πως τα κίνητρα του αιτήματος που έστειλα ήταν καθαρά και μόνο ερωτικά.Ηταν αδύνατο να τη μεταπείσω πως τρελαινόταν για το τίποτα. Εγώ απλά πιστέψτε με κ. δημοσιογράφε πάτησα το γ...νο το κουμπί. Που να φανταζόμουνα το τι θα ακολουθήσει>>, δήλωσε ο Γιώργος σύντροφος της Μυρτώς στον ανταποκριτή μας Βαλέριο Σκαρλάτο.

Στη συνέχεια συγκλονιστικές στιγμές διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια των περαστικών και των γειτόνων όταν η 23χρονη κρεμόταν από τα κάγκελά του μπαλκονιού της αιωρούμενη πραγματικά στο κενό, απειλώντας πως θα δώσει τέλος στη ζωή της.
<<Ο Γιώργος θα 'πρεπε να ντρέπεται.Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει έτσι με τη ψυχούλα της καημένη της κοπέλας, και να προσέχει που πάει και στέλνει αιτήματα φιλίας>>δήλωσε επίσης η κ. Μαρία 46 ετών γειτόνισσα του ζευγαριού.

Να σημειωθεί πως έπειτα από λίγα λεπτά έντασης ευτυχώς η Μυρτώ πείστηκε από τους γείτονες να αλλάξει άποψη, αναστέλλοντας την αυτοκτονία της δίχως να χρειαστεί να παρέμβουν πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου